Kilistra Köyü Forumu
Eylül 10, 2010, 01:51:23 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: avatar arşivimiz çok yakında güncellenecek

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: köyümüzde cep telefonlarının çekmesi  (Okunma Sayısı 1720 defa)
alikadıoğlu
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Kasım 07, 2006, 11:26:30 ÖS »

Köye gittiğimiz zaman cep telefonları çekmiyor. Ayrıca köydeki hemşerilerimizin de hemen hemen hepsinde cep telefonu olmasına rağmen maalesf kullanamıyorlar. Bu konuda neler yapabiliriz?
mizan42
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2006, 04:22:05 ÖS »

selamlar ali kardeş köyünüzün sitesini ilgiyle ve büyük bir zevkle izliyorum.profesyonelce hazırlanmış bir site herşeyden önce...bende yakın bir köy olan botsalıyım.cep telefonlarının çekim sorunu bizim köydede yaşanıyor.2004 yılında ne yapabilirim diyerekten turkcell web sitesine mail attım .mailde çivar köyleride saydım gökyurt,hatunsaray,yeşildere,vesaire köyleri ortak baz istayonu kurularak bu köylerin hepsinde çekim sorunu gider diye bana bu konuda turkcelden cevap maili olarak tam yer tahsisi istediler.şu an baz istasyonu kuramıyoruz dediler.daha sonra olabilir dendi.ortak bir çalışma yapılarak köylerimizin bu konudaki rahatsızlıgı giderilebilir diye düşünüyorum.. çalışmalarınızda başarılar..  Masum
alpleryag
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 17, 2007, 02:10:05 ÖS »

MRB  EN KISA ZAMANDA BU İŞİ HALLETMEYE BAKALIM BİRLİK OLUP KÖYÜMÜZDE CEP TELEFONLARINI AKTİF  HALE GEÇİRMEK İÇİN NE YAPMAK GEREKİRSE UGRAŞALIM.
kücükaga
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2008, 01:00:38 ÖS »

bence bu soruna derhal bir cözüm bulunması lazım.. ewlerin cogunda zaten telefon yok! birde cep telefonları cekmeyince iyiyce caresiz kalıyoruz Kızgın başımıza bişey gelse napıcaz kime haber vericez veye yolda kalsak falan Kararsız
tarimci4(o.Armağan)
Newbie
*

orhanarmagan@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Eylül 22, 2008, 02:39:39 ÖÖ »

Köyümüzde cep telefonlarının çekmesi yada çekmemesi kapsama alanıyla ilgilidir. YA YAKINLARINA BAZ İSTASYONU KURULMASI sağlanmalı yada en yakın baz istasyonunun gücünün artırlması gerekmektedir. Bugünki rekabet ortamından yararlanarak yaptırılabilir sanırım.Konu ile ilgili yerlerde çalışan hemşehrilerimizin ve Konyada oturanların ilgileriyle çözülebilir kanısındayım.Hoşça kalın. Orhan ARMAĞAN

Manav gilin Orhan
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.056 Saniyede 16 Sorgu ile Oluşturuldu